ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣΗ δωρεάν δοκιμή σου δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσεις 4 δραστηριότητες εντελώς δωρεάν για μια εβδομάδα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις 1 δραστηριότητα απο κάθε αθλητικό κέντρο. Έχεις ακόμη την δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις απεριόριστες δραστηριότητες με επιπλέον χρέωση και να επωφεληθείς απο τις χαμηλές τιμές που σου προσφέρει το Aktive. Η δωρεάν δοκιμή ξεκινά άμεσα με την εγγραφή σου. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να αγοράσεις μια απο τις συνδρομές και να συνεχίσεις να χρησιμοποιείς το Aktive χωρίς περιορισμούς.

Το Aktive συγκεντρώνει δραστηριότητες απο διάφορα αθλητικά κέντρα, γυμναστήρια, κολυμβητήρια και studio και προσφέρει αθλητικές συνδρομές προσαρμοσμένες στα μέτρα σου!

Το Aktive προσφέρει συνολικά 3 πακέτα συνδρομών που σου δίνουν πρόσβαση σε απεριόριστες δραστηριότητες στην Λευκωσία. Κάθε συνδρομή διαρκεί συνολικά 4 εβδομάδες. Ανάλογα με την συνδρομή που θα επιλέξεις, σου δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένο αριθμό δραστηριοτήτων κάθε εβδομάδα για δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται στην συνδρόμη σου και απεριόριστες δραστηριότητες με μειωμένο κόστος (επιπλέον χρέωση). 

Η κράτηση δραστηριοτήτων γίνεται σε 3 απλά βήματα. 

Βήμα 1ο - Αναζήτηση: Ψάξε και βρές τις δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν. 

Βήμα 2ο - Κράτηση: Αφού έχεις βρεί την δραστηριότητα, επέλεξε κράτηση για να εξασφαλίσεις την θέση σου. Μπορείς να ελέγξεις την λίστα με τις κρατήσεις σου οποιαδήποτε στιγμή απο την επιλογή Κρατήσεις

Βήμα 3ο – Άθληση:  Ανάφερε τα στοιχεία σου στο αθλητικό κέντρο και απόλαυσε την δραστηριότητα!

Οι κρατήσεις εντάσσονται στις εξής κατηγορίες: 

α) αυτόματη κράτηση - Για την αυτόματη κρατήση χρειάζεται μόνο να πατήσεις το κουμπί ‘Κράτηση’ και μπορείς να παρευρεθείς άμεσα στην δραστηριότητα.

Στην περίπτωση που η δραστηριότητα έχει περιορισμό θέσεων, όπως για παράδειγμα μία τάξη yoga, η κράτηση χρειάζεται να εγκριθεί απο το αθλητικό κέντρο.

β) με επιβεβαίωση - Εάν είναι ‘κράτηση με επιβεβαίωση’, ο συνεργάτης  θα ανταποκριθεί στο αίτημα της κράτησης σου το συντομότερο μέσω της ιστοσελίδας μας.

γ) μέσω τηλεφώνου - Για τις τηλεφωνικές κρατήσεις, το νούμερο τηλεφώνου εμφανίζεται μόλις επιλέξεις 'Κράτηση' στην δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει. Πάρε τηλέφωνο και ανάφερε τα στοιχεία σου και την δραστηριότητα που έχεις επιλέξει στο συνεργάτη. Ο συνεργάτης θα σου στείλει αίτημα στην επιλογή ‘Κρατήσεις’ το οποίο πρέπει να αποδεχτείς για να εξασφαλίσεις την θέση σου στην δραστηριότητα. 

Μπορείς να ελέγξεις την λίστα με τις κρατήσεις σου οποιαδήποτε στιγμή στην επιλογή 'Κρατήσεις'. 

Όλες οι δραστηριότητες μπορούν να ακυρωθούν οποιαδήποτε στιγμή μέσω της επιλογής ‘Κρατήσεις’. Οι ακυρώσεις χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:


α) Δραστηριότητες που συμπεριλαμβάνονται στις συνδρομές - Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί σε διάστημα περισσότερο απο 24 ώρες πριν την ώρα έναρξης της δραστηριότητας έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις μια άλλη δραστηριότητα για αντικατάσταση την συγκεκριμένη εβδομάδα. Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί σε διάστημα λιγότερο απο 24 ώρες πρίν την καθορισμένη ώρα έναρξης της δραστηριότητας, η δραστηριότητα θα αφαιρεθέι απο το επιτρεπόμενο όριο της συνδρομής σου για την συγκεκριμένη εβδομάδα. Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί απο το συνεργάτη τότε η δραστηριότητα θα επιστραφεί στις διαθέσιμες δραστηριότητες για την συγκεκριμένη εβδομάδα. 


β) Δραστηριότητες με επιπλέων χρέωση - Οι δραστηριότητες με επιπλέον χρέωση μπορούν να ακυρωθούν αλλά δεν θα υπάρχει επιστροφή χρημάτων.Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί απο το συνεργάτη τότε δεν θα υπάρξει καμία χρέωση και το κόστος της δραστηριότητας θα επιστραφεί στον τραπεζικό σου λογαριασμό σου εντος μιάς εβδομάδας.

Το Aktive προωθεί την συστηματική άθληση και για αυτό τον λόγο τα πακέτα συνδρομής που προσφέρει σου δίνουν την δυνατότητα να διαλέξεις την συνδρομή που αντιπροσωπεύει πόσο συχνά θέλεις να αθλείσαι κάθε εβδομάδα. Εαν οι δραστηριότητες δεν χρησιμοποιηθούν εντός της εβδομάδας δεν μεταφέρονται στην ακόλουθη εβδομάδα και δεν υπάρχει επιστροφή χρημάτων.  

 Έχεις το δικαίωμα να ακυρώσεις την συνδρομή σου εντός 14 ημερών απο την ημέρα που αγοράστηκε η συνδρομή και να πάρεις ολική επιστροφή χρημάτων εάν δεν χρησιμοποιηθεί καμία απο τις δραστηριότητες που προσφέρει η συνδρομή. Αν υπάρξει χρησιμοποίηση δραστηριότητας, τότε απο την επιστροφή χρημάτων θα εξαιρεθεί το κόστος της αντίστοιχης δραστηριοτήτας που χρησιμοποιήθηκε. Η επιστροφή χρημάτων θα γίνεται μέσω τραπεζικού λογαριασμού στον λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να γίνει η πληρωμή.

Όλες οι πληρωμές γίνονται μέσω του JCC gateway. Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές αναγράφονται στο κάτω μέρος της σελίδας. Για να αγοράσεις μια απο τις συνδρομές ή δραστηριότητα με επιπλέον χρέωση θα μεταφερθείς στην ασφαλή σελίδα της JCC όπου θα σου ζητηθεί να συμπληρώσεις τα στοιχεία πληρωμής. Δέν φυλάμε τα στοιχεία σου στην βάση δεδομένων μας για λόγους ασφάλείας. 

Μπορείς να έχεις άμεση στήριξη στέλνοντας μήνυμα στο jivochat που βρίσκετε στο κάτω μέρος της σελίδας. Επίσης μπορείς να επικοινωνήσεις μέσω email στο info@aktive.com.cy ή αποστέλλοντας μήνυμα συμπληρώνοντας στα στοιχεία σου στην επιλογή 'Επικοινωνία'.

Αν υπάρχουν δραστηριότητες που σε ενδιαφέρουν αλλά δεν προσφέρονται στο Aktive, τώρα μπορείς και εσύ να προτείνεις τοποθεσία. Συμπλήρωσε τα βασικά στοιχεία της επιχείρησης στην επιλογή 'Πρότεινε τοποθεσία' και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί τους για να ενταχθούν στο Aktive.